Gotowe ciasto odstaw na 30 minut w ciepłe, ciemne miejsce. Do osobnej miski wrzuć twaróg i zacznij ugniatać go widelcem. Dodaj odrobinę soli. Posiekaj czosnek oraz świeże zioła, a następnie dodaj do sera.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszaj, by połączyć smaki. Pomidory umyj i pokrój w plasterki. Przygotowane ciasto podziel na dwie równe części. Jedną połowę ciasta rozwałkuj na cienką warstwę. Na cieście rozłóż pokrojone pomidory tak, by leżały od siebie w odległości co najmniej 3 centymetrów. Na pomidorach ułóż farsz z białego sera.
Rozwałkuj drugą połowę ciasta, a następnie przykryj nią pomidory i połącz krawędzie ciasta. Weź szklankę i zacznij wycinać nią koła w miejscu ułożonych wcześniej plasterków. Pamiętaj, ze denko szklanki musi być większe od pomidorów.