Codziennie zdrowo się odżywiam i schudłam. Zupa bulionowa – przepis dostałam od dietetyka.

Jest bogaty w kolagen, gdy rosół jest gotowany z kości. Może on zmniejszyć zmarszczki lub nawet je zwalczać, jak powszechnie wiadomo. Wzmacnia on również Twoje stawy. Nie musisz się martwić o problemy z rozstępami podczas odchudzania. Są one trudne do usunięcia w późniejszym czasie.

Przygotowanie

Ugotowanie rosołu na kościach zajmuje trochę czasu, w zależności od tego, jak go przygotujesz. Czas gotowania bulionu na kościach skróci się do jednej i jednej czwartej do dwóch godzin, jeśli będzie on gotowany w szybkowarze. Gotowanie może trwać do czterech godzin, jeśli zrobisz to w tradycyjny sposób.

Upewnij się, że dodajesz odpowiednie dodatki, takie jak pomidory, ocet i sok z cytryny. Oto przepis na rosół z kurczaka.

Składniki:

  • Kawałki mięsa na kościach
  • Dwie marchewki
  • Cebula
  • Trzy łyżeczki octu
  • łodyga selera
  • liść laurowy
  • Cztery ziarna pieprzu
  • Gałązka tymianku
  • Starty imbir, około 1 cm

Przyprawy możesz zmieniać w zależności od osobistych preferencji smakowych. Możesz zastąpić kurczaka wołowiną. Potrzeba będzie około jednego i ćwierć litra wody. Ocet jest niezbędny i nie należy go pomijać.

Zanim zaczniesz gotować, dobrze jest upiec kości w piekarniku. Rozgrzać piekarnik do 220 stopni. Po upieczeniu, piecz je przez 15 minut. Wzbogaci to smak i nada rosołowi złocisty odcień.

Metoda rosołowa jest lepsza niż botoks czy inne inwazyjne techniki na głowę! Nasze cudo ma tylko 84 kalorie w 3 porcjach. To zdecydowanie za mało dla dorosłych, więc nie bądźcie zbyt surowi. Utrata wagi jest nieunikniona.

Czytaj dalej